Comenzi telefonice:
         (L-D: 10-23:30)

Rezervari:
(L-S: 10-23, D: 12-23)

0

Despre Noi

Prin ce ne remarcăm

Ne-am angajat să oferim Gustul desăvârșit al calității.


Misiunea noastră

De a promova calitatea prin intermediul:

Produse și Servicii: Noi credem că mâncarea servită cu dragoste hrănește sufletul. Noi credem Delicio este cel mai bun. Numai cea mai înaltă calitate și cele mai proaspete ingrediente sunt folosite pentru a crea produse alimentare desăvârșite.Noi credem în deservirea clienților noștri în modul cel mai atent și prietenos, într-un mediu înconjurător curat și sigur.

Principii: Ne ghidăm în activitatea noastră după regula de a "trata pe ceilalți exact în modul în care doriți să fiți tratați." Noi credem în operarea afacerii noastre după cele mai înalte standarde etice.

Oameni: Promovăm o atmosferă corectă, distractivă și atentă, care promovează creșterea și dezvoltarea.Încurajăm implicarea în comunitatea pe care o deservim. Ne propunem să atragem oameni pasionați, cărora le pasă cu adevărat despre servirea clienților și satisfactia acestora.Suntem de părere că doar oamenii aduc plus valoare și creează premisele unei dezvoltări durabile.

Promisiunea noastră

Pentru a livra cea mai bună pizza și de a vă face ziua ceva mai bună.

Calitatea și gustul: Facem promisiunea de a servi cea mai bună calitate, cele mai bune pizza de fiecare dată când comandați. Preocuparea noastră este gustul – tot ceea ce facem este cu scopul de a menține gustul la nivelul desăvârșit.

Servicii prietenoase și cinstite: Facem promisiunea de a servi pizza cu un zâmbet și un "mulțumesc" într-un mediu curat și prietenos. Serviciu cinstit înseamnă pentru dumneavoastră cel mai bun produs, livrat în cel mai scurt timp posibil și la cel mai bun preț.Astfel dorim să pătrundem în casele voastre.

Valorile în care credem

Flexibilitate – Într-o piață în continuă schimbare, flexibilitatea ne ajută să ne adaptam cerințelor clienților noștri.
Transparență – Fără promotii false și fără condiții ascunse după titluri mari. "Ceea ce vedeți este ceea ce primiți!”
Încredere – Știm că încrederea se câștigă greu și se pierdeușor. Pe noi încrederea clienților ne onorează și ne motivează să demonstrăm că încrederea în noieste o investiție profitabilă.
Respect – Pentru clienții, colegii si partenerii noștri, pentru munca noastră și pentru mediul în care trăim.
Angajament – Ne asumăman gajamentul de a fi orientați permanent către client!
Etica – Este fundamentul pe care clădim afacerea noastră!
Atitudine – În munca noastră tindem către excelentă!